maanantai 26. tammikuuta 2015

39+1

Täällä ollaan vielä yhtenä kappaleena. Alkaa olla jännät paikat käsillä, sillä esikoinenhan syntyi 39+5 ja vedet meni 39+3. Toisaalta ei ole mitään fiilistä että olisi syntymässä. Supistelee, mutta e mitään sellaista mikä viittaisi lähestyvään synnytykseen. Olen niin tottunut jo näihin suppareihin. Sit kun tulee useampi puuskutusta aiheuttava putkeen, alan kuulostelemaan, mutta siihen ne yleensä jääkin.

Tulipahan muuten deja vu kun luin vanhasta blogista näiden viikkojen kirjoituksia. Muistin kyllä että mulla oli vatsa kuralla ennen synnytystä. Nimittäin viikonloppuna luulin sairastavani mahatautia, mutta nyt en ole enää yhtään varma. Oireet on nääs ihan samat kuin mitä olen kirjoitellut silloin. Kanamunaröyhyt, tsek! Pahoinvointi, tsek! ripuli ja vatsan totaalityhjentyminen, tsek!

Toisaalta saattoi olla myös vatsatautia koska esikoinen oli myös samaan aikaan kuumeessa ja valitteli mahaansa, ei tosin kunnollla ripuloinut missään vaiheessa.


No nähtäväksi jää milloin lähtö koittaa :)

3 kommenttia:

  1. Onnea kovasti synnytykseen! Olen seuraillut blogiasi hiljaisuudessa mutta nyt sain aikaiseksi kommentoida. Tykkäsin erityisesti 3v-postauksesta. :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä tulevaan koitokseen! Jännää! Olen aina yhtä innoissani näistä synnytyksen lähestymisistä. :D

    VastaaPoista