sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Puoliväli ohitettu

Raskauden puolesta ei ole erityistä sanottavaa. Rakenneultrassa käytiin viime viikolla ja kaikki oli hyvin. Sukupuoli jäi arvoitukseksi sillä siinä vaiheessa kun sitä oltaisi kurkittu niin pikkuinen oli ihan myttyrässä eikä vilauttanut haaroväliä yhtään. Jännityksessä siis eletään :D Istukka oli edessä kuten olinkin epäillyt. Liikkeet onkin nyt viikon sisällä vahvistuneet kovasti ja niitä tuntuu viimeinkin päivittäin :)

20+6

Maha on kasvanut reippaasti ja muutenkin on alkanut jokin massankasvatuskausi. Suklaata uppoaisi levy päivässä ja muutenkin tekisi mieli syödä koko ajan. Ja näyttää siltä että kyllä sitä painoakin on alkanut tulla. Viimeksi se alkoi nousta myös näillä viikoilla.

Kuvassa on myös itse tehty paita ja leggarit! Että toi uusi ompelukone toimii hyvin. Sillä on ilo ommella. Mieskin totesi paidasta että ei erota kaupasta ostetusta, niin siistit kanttaukset tuli :D Leggareita kokeilin ekaa kertaa ommella. Nämä on nosh:n joustocollega ja vaikuttaa tosi kivalta materiaalilta, saa nähdä miten kestää käytössä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti