torstai 16. huhtikuuta 2015

terveisiä sairastuvalta

Täällä on flunssa kiertänyt jokaisen, edes pienin ei säästynyt. Esikoinen sai lisäksi korvatulehduksen ja minä silmätulehduksen. Nyt aletaan olla jo terveitä, onhan tässä pari viikkoa jo kaikenkaikkiaan sairasteltu.

Miehella alkoi loma, se tarkoitti mulle sitä että pääsin ompelemaan (mies taas pääsi moottoripyöräilemään :D )


68cm setti kummitytölle. Keltaistaapilatrikoota bodyssa, kaavana muokattu makkarakoira. Legginsit myös ob:n kaavalla, mutta en muista minkä.


Omalla pienelle body kultakutri-trikoosta, samalla kaavalla kuin edellinen. Joustofrotee legginsseistä tuli tosi söpöt! (omalla kaavalla)


Esikoisellaalkaa lahkeet käydy lyhyiksi, joten tarpeeseen parit legginsit omalla kaavalla. Harmaat on leikattu munvanhoista äitiysleggareista.


Imetystoppi joustofroteesta. Tuli vähän turhan istuva, kun en tajunnut lisätä kaavaan varaa. (trikoosta edellinen ja se jousti paremmin)

Lisäksi olenkasvannut imetysvaatevarastoani. Maitotyttöjä alkaa olla jo pino. Toisaalta osa alkaa käydä vähän isoksi kun olen alkanut kutistua. Saa nähdä pitääkö isoimmat kohta myydä ja ostaa pienempiä tilalle :)Kesälle ihana rakkausmekko joustofroteeta. Mikä sen parempi vaate kun hikitahrat (ja muut tahrat ei näy missään kun materiaalina on tuo ihana frotee!

Ja loppuun vielä kuva isommasta liinakyytiläisestä. Pimu halusi kyytiin ja tottakai otin. Liinana Didymoksen rose silk indio.

1 kommentti: