sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Liinapino

Kantoliinaviikon viimeisen päivän kunniaksi kantoaiheinen postaus!

Esikoinen käy kyydissä aika harvoin nykyään ja pidempään en pysty nyt kantamaankaan kun alkaa lantionpohjan pito pettää. Tuli todistettua viime viikolla kun nukkui kotimatkalla kaverilta päikkärit liinassa ja kantoa tuli yli tunti.

Liinojen hamsterointi tulokaalle on kyllä alkanut jo. Uusia liinoja kun nyt raskausaikana on kotiutunut jo 4 ja yksi on vielä tulossa :D

Tässä kuva pinosta


Girasolin liinasta renkulan mittainen pätkä, odottaa ompelua
Käsinkudottu herkkupinkki. Cristan käsistä- käsialaa. 50%tussassilkkiä/50%puuvillaa, reilu 4
Keltaiseksi värjätty indio fairy, puuvillaa, 3
Oscha leppäkertut, puuvillaa 3
Girasol kiwi-oliivi, puuvilla, 6
Oscha meander solina, puuvillaa 5
Oscha starry night ash, puuvillaa, 5
Itse kudottu liina, 50%villaa/50% puuvillaa, oisko 5 myös

Kantoliinaviikon kunniaksi lapsi pääsi kertaalleen liinaan, meni poloinen nukahtamaan vaikka oltiin  vatsa menossa  kotiin lounaalle...


En olekkaan muistanut hehkuttaa tuota herkkupinkkiä. Vihjailin siitä täällä loppukesästä. Se on ohut, letkeä, tukeva, pehmeä ja mielettömän kaunis. Suhteellisen litteä, sopivasti joustava ja oikein hyvin kantaa vielä taaperoa perusrepussakin! Koska kude lanka (tussahsilkkiä) maksoi aika paljon, on se pinoni kallein liina. Ja oikeastaan sen jälkeen kun se meille tuli, ei ole esikoisen kanssa muita liinoja käytettykkään :)

2 kommenttia:

 1. Onpa se herkkupinkki herkku! Ihana! Voi kuolaus. Kiva on myös tuo pinon alimmainen!

  Meillä lapsi välillä käy pyytämässä että pääsisi liinaan. No pääseehän se. Metsissä tulee kannettua paljon enkä kyllä mihinkään ilman liinaa lähde. En edes muista milloin automatkalla olisi ollut rattaat mukana. Ei varmaan ikinä. :)

  Välillä himoilen ihania raidallisia (ja kiitos kuviesi) ja keltaisia liinoja. Turhapa noita on hamuta pinoihin - kaikkein parhaat liinat meillä ovat ikivanha girasol ja työjuhta jade. Takuuvarmasti kurassa ja ravassa, mutta helkkarin hyviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on herkku, vaikea saada sen väriäkään vangittua kuviin, on vähän tummempi luonnossa kuin mitä ainakin minun ruudulla kuvassa näyttää. Meidän työjuhtana on toiminut tuo sininen solina. Ei tarvitse pelätä että päät roikkuu ravassa kun on puuvillaa ja värikin vähän tummempi ja tuntuma on hyvä :)

   Poista