maanantai 14. heinäkuuta 2014

Hellevaatetta lapselle

Mä olen aika niuho auringon (ja monen muun asian suhteen). Lapsi on 2.5v ja mun mielestä sen ikäisen iho olisi pääsääntöisesti hyvä suojata vaatteilla. Välillä voi toki iho tottua aurinkoon kun se paistaa matalalta, lyhyitä aikoja. Aurinkorasvat hirvitää, ainakin pienelle käyttää. Silloin kun jotain iholle sivelen niin se on Lovean ekorasvaa sk. 50. Kemikaalisekoitus sekin on, mutta ei pahimmasta päästä. Jos haluat ahdistua aiheesta lue tämä kirjoitus kemikaalicocktail-blogista.

Vaikka päiväkoti oli sitä mieltä että t-paita päälle hellesäälle, niin mun muksu pääsääntöisesti ei niitä laita päälle, paitsi kotona. Tarve tuli siis hurauttaa ohuita ja väljiä kesäpaitoja. Onneksi kaapista löytyi ihania ohueksi hioutuneita lakanakankaita.



Punakuvioinen valmistui ensin. Jo toukokuussa ja se on ollut ihan loistava. Singoalla tyyliin tehty, palat leikkasin ihan mutuna.



Ja samaan kavaan valmistui viime viikolla toinen. Nämä on tosi viileitä kun malli on väljä. Punakuvioisessa on hihansuussa kuminauhat mutta toiseen en laittanut kun ajattelin että menee kivasti vähän käännettynä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti