keskiviikko 17. syyskuuta 2014

voihan ärr ja murr

Lapsi kertoi maanataina syöneensä päiväkodissa jäätelöä. Olin tietysti ihan ihmeissäni sillä soijattomana ja maidottomana lapselle ei ole ennen saatu jäätelöä vaan on tyytynyt kiisseliin tms. Koska lapsi osaa myös huijata oli asia pakko varmistaa päiväkodista seuraavana päivänä. Yölläkin oli meno sen mukaista että jotain epäsopivaa on syöty, mutta ajattelin että syypää oli lounaalla tarjottu riisi.

Ja kylläpä otti päähän. Keittiötäti on aloittanut syksyllä työnsä päiväkodissa ja oli luullut että lapsi ei ole enää soijaton. Näin ollen lapsi on todennäköisesti saanut muutakin soijatuotteita syksyn aikana. pahoitteli kovasti tapahtunutta. Kuitenkin oman ryhmän tädit ovat tietoisia että soija on poissa ja oma hoitajan kanssa juttelin vielä tänään ja kertoi että keittiöltä tulevassa ruuassa on kyllä lukenut soijaton. Eli keittöltä itse  ruoka ilmeisesti on tullut oikein.

Muutenkin kun tilanne on mikä on niin olen tavattaoman onnellinen että parin kuukauden päästä lapsi jää kotiin ja saan syöttää hänelle ihan mitä itse haluan! Niin ja ensi viikolla on lääkäri. Toivotaan että hänkin on myöntyväinen jättämään vehnän ruokavaliosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti