lauantai 20. syyskuuta 2014

Metsäleikkejä sisällä

Hymyhiekan hyppyvarpaat blogista löysin tämän ihanan idean! (+siellä on paljon muitakin puuhaideoita taapero/leikki-ikäiselle!)

Tänään aamulla ulkoillessa käytiin myös metsässä keräilemässä kaikennäköistä kivaa maasta. Kerroin lapselle että myöhemmin tehdään niistä jotain kivaa. Päiväunien jälkeen haettiinkin ämpäri eteisestä ja ruvettiin hommiin :)Yhdessä rakenneltiin sitten 2metsä" matalaksi leikattuun pahvilaatikkoon. Rakentelu olikin lapsen mielestä hauskaa.Tällainen siitä tuli!

Sitten ehdotin että jotkut lelut voisi mennä sinne metsää. Tiikerin lapsi haki heti itse, Muita ehdotin. Muumit kävi seikkailemassa metsässä ja nukkumassa sammalten päällä.
Hirveästi ei vielä 2.5 vuotiaan mielikuvitus riittänyt tähän hommaan, joten yritin vihjailla mitä kaikkea voisi tehdä. Myöskään mielenkiinto ei riittänyt leikkiin kovin pitkäksi aikaa, joten kun alkoi näyttää siltä nostettiin laatikko odottamaan seuraava päivää. Joka tapauksessa oli hauskaa ja mielekästä tehdä välillä jotain erilaista yhdessä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti