perjantai 29. marraskuuta 2013

Vanhasta uutta

Rakastan kaikenlaisia käsitöitä. Erityisen paljon rakastan kun saan hyödynnettyä jotain vanhaa ja ehkä käyttökelvotonta johonkin uuteen. Viime aikoina on tullut ommeltua paljon kierätysmateriaalista. Oikeasti koen tyydytystä kun jonkun hylkäämästä rievusta voi taikoa jotain ihanaa lapselle (tai miksei itselle).

Mulla on lojunut kaapissa vanha, jo vähän kulahtanut trikooliina, jonka jälleenmyynti arvo lähentelee nollaa. Tai ainakin se on vähemmän kuin liinan arvo kankaana. Joten siitä valmistui sitten legginsit tytölle. Ja samanmoisia saa koko liinasta vielä vaikka kuinka monet :D


Nämä velourpöksyt valmistui äidin kaapissa hyvin marinoituneesta velourjakusta. Hihat käytin ruoraan lahkeisiin ja toisesta etukappaleesta leikkasin haarakiilan. Kaksi saumaa saumurilla ja vyötärölle kuminauha. Helpompia housuja ei juuri voi enää olla.Kierätyskeskuksen ilmaispuolelta kaivetut trikooshortsit, ihanan pehmoista puuvillaa. Niistä tuli uudet yökkärit tytölle. Tosin tuli aika reilu kasvunvara, mutta enpä halunnut hukata kangasta :)Ja sitten vielä omasta vanhasta muotonsa menettäneesä paidasta yökkäripaita tytölle. Värikkäät resorit piristykseksi.


Ja nyt voin taas myhäillä tyytyväisenä kun saanut vanhaa tavaraa pois kaapista hyötykäyttöön :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti