lauantai 3. syyskuuta 2016

Ja (vauva)vuosi vierähti

Niin on yli vuosi mennyt. Allergisen kiinteiden aloitus ja siitä liikkumaan oppiminen. Resurssit on ollut jossain ihan muualla. En tiedä onko niitä vieläkään blogille asti, mutta kokeillaan. En tiedä lukeeko kukaan tätä enää. Lukeeko kukaan ylipäätään enää blogeja?

Mikähän olisi lyhyt yhteenveto kuluneesta vuodesta? Varmaan se että pirpanan kiinteidenaloitus oli fiasko. Löytyi vaikka mitä epäsopivaa ja reilu 1vuotiaaksi mentiin sopivien ruokien listalla. Nyt suunta on jo parempi ja sopimattomien ruokien lista on lyhyempi kuin sopivien!

Esikoisen kanssa tilanne junnaa. Mennään eestaas. on otettu ruokia mukaan, on karsittu. Koko ajan jotain pientä. Keväällä oli ihan järjettömät käytösoireet siitepölystä, mutta lääkkeillä saatiin ne aisoihin.

Mutta nyt minulla kaksi ihanaa lasta, jotka dietillään pääsääntöisesti voivat hyvin. Pimu on jo 4.5vuotias. Erittäin huumorintajuinen, aurinkoinen, sopeutuvainen ja nauravainen. Käy kerhossa ja aloitti juuri tanssitunnit. Pirpana on 1.5vuotiaana erittäin aktiivinen, kiinnostunut kaikesta, omaa tahtoaan esiintuova kiukuttelija, erittäin huumorintajuinen myös (lienevät tulleen isäänsä). Molemmat rakastavat hevisaurusta, tanssimista, sylittelyä, piirtämistä ja toisiaan.

Entäs minä sitten? Nukun nykyään erittäin hyvin (jos maltan mennä ajoissa nukkumaan) Pirpana herää kyllä muutaman kerran, mutta saan nukkua hyvät unipätkät, enkä kunnolla havahdu imettämään. Olen ahkeroinut käsitöissä ja ne tuovatkin niin paljon voimaa. Kuten myös parisuhde. Miehen kanssa menee tosi hyvin. Keväällä olimme pohjilla, mutta yhdessä tsemppaamalla saimme suhteemme taas kukoistamaan.

Mutta nyt  pidemmittä puheitta, lupaan palata tänne. Mikäli täällä joku käy. Ainakin päivittämään loputtomasti erilaisia allergiaruokareseptejä. Sillä niitä on kuluneen vuoden aikana kertynyt paljon.


1 kommentti:

  1. Mä ainakin vilkuilen säännöllisen epäsäännöllisesti. :) Yleisesti blogien seuraaminen on kyllä jäänyt.

    VastaaPoista