tiistai 7. huhtikuuta 2015

lisää tunteja vuorokauteen, kiitos

Mistähän sitä repisi aikaa kirjoitteluun. Mulla olisi paljon asiaa, mutta ihan liian vähän aikaa kirjoittaa. Saattekin siis nyt vain pikakirjoituksen.

Pimu on ollut flunssassa jo 5päivää. Eilen ei ollut enää kuumetta, vain lämpöä, mutta yskä on edelleen kova. Pikku Pirpanallakin nenä on tukossa (ollut kyllä enemmän tai vähemmän koko ajan), toivotaan että ei saa flunssaa ainakaan kovin kovana.

Pääsiäisen suunnitelmat (ystävien kyläilyt, Pimun sea life reissu mummin kanssa) piti perua ja vietettiin 4 päivää 4 seinän sisällä. Toisaalta hyvä että sairastaminen sattui miehen vapaille. Paljon helpompi hoitaa kipeää esikoista ja vauvaa kun mies huolehtii aina toisesta lapsesta :D


Nää pöksyt unohtui viime kirjoitukseta. Omalla ohjeella leggarit pienelle. Isommalle tulossa samanlaiset. Mistähän se johtuu että esikoisella en yhtään tykännyt vaaleanpunaisesta ja tyttömäisestä (enkä vieläkään, ja onneksi hän itsekkin tykkää värikkäistä ja raidallisesta), mutta tämä pienemmän haluan pukea vaaleanpunaiseen ja kaikkeen ihanaan söpöön ja tyttömäiseen?

1 kommentti:

  1. ÄÄÄ miten ihanat leggarit!!!
    Meilläkin A-muru sairastaa. Kurkunpääntulehdus on menossa nyt ja kovasti jännitän yötä...Viime yönä oli henki ahtaalla, mutta selvittiin kotikonstein. Tänään sai kortisonia tk:ssa ja toivon että auttaa. Paranemisia sinne! <3

    VastaaPoista