sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Uusi koti

Mitään kunnon kuva-esittelyä ette tästä uudesta kodista saa. Mutta muutamia kuvia räpsin jutuista joista erityisesti tykkään. Sanallisen kuvauksen kera :)

Vaihdettiin siis kaupunkia ja asutaan nyt vantaalle. Asunto on nyt ensimmäinen "oma" kotimme, eli pitkään tässä maksellaan sitä vielä pankille. Mielestäni meillä on kyllä kohtuullinen laina, joka on helppo maksaa pois vaikka (kun) korot nousevat reilusti. Taloyhtiö on pieni ja vastike todella edullinen. Asumismenot pysyvät suurinpiirtein samana kuin vuokralla asuessa. Talo on sen verran uusi että putkiremonttia ei ole pitkään aikaan tiedossa, eikä muutakaan isompaa remontin tarvetta.

 Makuuhuoneen uudet verhot <3 ja sieltä vilahtaa aidattu takapiha. (rullaverho on vanha ja se vielä vaihdetaan)

Edellinen vuokra-asuntomme oli isompi kuin tämä, jopa 12 neliötä isompi. Neliöitä on nyt 69 mutta ne on hyödynnetty hyvin. Edellisessä asunnossa oli turhia hukkaneliöitä isossa eteis"hallissa" sekä käytävässä. Huoneita on 3+keittiö, 1 kylpyhuone ja sauna. Sitten aidattu etupiha sekä takapiha ja iso ulkovarasto. Hyvin me tänne mahdutaan vauvan tulon jälkeenkin :)

Tykkään kylppärin peilikaapeista. Kylpyhuone on remontoitu muutama vuosi sitten.

Makuuhuoneet on hyvän kokoisia. Esikoinenhan nukkuu samassa huoneessa meidän kanssa ja kohta meitä nukkuu siellä varmaan 4. Voi myös olla että tyttö muuttaa isän kanssa toiseen huoneeseen ja minä jään vauvan kanssa toiseen. Sittenhän sen näkee. Toinen huone on siis ihan leikkihuoneena ja siellä tulee olemaan pieni ompelunurkkaus minulle (pöytä vielä hankimmatta ja tavarat paikalleen laittamatta)

Keittiön ja olohuoneen välinen ikkuna

Kumpikin piha on hyvän kokoinen. Takapihalle olisi suunnitelmissa laittaa pieni terassi ensi kesänä (nyt vain nurmikkoa ja pieni kivetys). Ja tosiaan kummatkin pihat on aidattu :)

Kylpytilat on pienemmät kuin ennen, mutta hyvin sinne mahtuu. saa nähdä miten sitten kahden isomman lapsen kanssa saunominen onnistuu. Mutta kyllä mä nautin remontoidusta kylpyhuoneesta verrattuna meidän vanhaan (joka oli vanha!)

Keittiössä on kaksikin avohyllyä, tykkään!

Tällaista. Toivottavasti viihdytään täällä pitkään. Ainakaan uutta muuttorumbaa en toivo kovin lähitulevaisuuteen!

3 kommenttia:

 1. Onnea uuteen kotiin ja tervetuloa tänne suunnalle :)

  VastaaPoista
 2. Onnea täältäkin uuteen kotiin! Tosi hyvä juttu nuo aidatut pihat. Ja hei, meilläkin nukutaan neljä samassa huoneessa. Välillä tekis mieli saada pojille oma huone (ei vauvaa sinne vielä kyllä) mutta eipä semmoista ole näkyvissä vielä. Ehkä sitten joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä ei ole vielä ajankohtaista kun muuton aikana tyttö nukkui meidän vieressä, nyt on päästy jo tilanteeseen että nukkuu siellä omassa sängyssä. Turha yrittää nyt omaan huoneeseen kun vauvakin kohta syntyy... Sitten sinne jos ei uni tule kaikille samassa huoneessa :)

   Poista