maanantai 28. heinäkuuta 2014

Kesä

Itse en henkilökohtaisesti ole helteiden ystävä, en ole koskaan ollut. Alkukesä oli ihana kun ei ollut liian kuuma mutta hyvää säätä oli silti ajoittain. Nämä viimeaikaiset helteet on vieneet mehut minusta, varsinkin kun töissäkin on läkähdyttävän kuuma!

Mutta on me yritetty nauttiakkin. Hirveellä helteelä ei kovin erityisiä aktiviteetteja jaksa. Ulkoiltu on vapaapäivinä yleensä heti aamusta kun ei ole vielä niin kuuma. Kesän hitti on kuitenkin ollut vesileikit takapihalla! Amme vaan pihalle ja läträämään, ei haittaa vaikka kastuu, siinä viilentyy mukavasti :)


Vanhasta verhosta tehty hame oli helppo ja nopea ommella kun helman päärme oli valmiina, yksi sauma taakse, pieni rypytys ja resori vyötärölle!


Takapihalla jalassa pitää olla tietty samanlaiset kengät kun äitillä, vesileikit on kyllä hauskempia paljain varpain, tytönkin mielestä. Useimmiten kengät on juuri näin päin jalassa :D

Kesällä parasta on myös kesäherkut! Ennen oma suosikki oli tietysti tuoreet mansikat sekä vaniljajäätelö. Nykyään herkutellaan tytön kanssa mansikoilla, kera oatlyn vaniljakastikkeen (maidoton, vegaaninen). Toki kaveriksi sopisi myös oatlyn vaniljajätski, mutta tähän hätään sitä ei sattunut kotona olemaan.(Huomio, en siis ole totaali sokerinatsi enää, lapseni on syönyt tänä kesänä muutaman kerran jäätelöä! ja keksiäkin söi tänään, ettäs tiedätte :P )

2 kommenttia:

  1. Mä olen tosi iloinen, kun poitsu syö innolla hedelmiä ja marjoja. En haluais karkkia antaa mutta fammolla on aina tikkareita mukanaan, kun tulee. Onneksi ne saa piiloon pieneltä mut vaikea on joka kerta hoksata harhauttaa muualle, kun fammon kassi aukeaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. karkkia ei meidän tyttö olekkaan saanut, eikä mehua, ellei sitten päiväkodissa... leivonnaiset ja keksit saa riittää ja niitäkin harvoin :)

      Poista