perjantai 3. lokakuuta 2014

taas niitä supistuksia

Esikoisen kanssa sainkin kärsiä supistuksista läpi raskauden. Ne alkoivat yllättäen viikolla 18 ja jatkuivat säännöllisinä päivästä toiseen, välillä harvemmin, välillä niin että niitä tuli vuorokaudessa useita kymmeniä. Tuntuivat, eivät kuitenkaan olleet kipeitä. Jaksoin töissä 32(?) viikolle asti, pidemmällekin olisi varmaan mennyt jos työ olisi ollut vähän vähemmän hektistä ja kiireistä.

Nyt supistuksia alkoi tulla harvakseltaa 15 viikolla, Tahti kiihtyi parissa viikossa siihen että supistuksia tulee päivittäin, riippumatta olenko ollut töissä/kotona. Iltaisen erityisesti supistelee. Viime viikko oli erittäin tukala, sitten taas hiukan helpotti eikä supistuksia tullut kuin muutama päivässä.

Eilen neuvolassa terkkari oli sitä mieltä että saikulle vaan ja heti, itse kyllä koen olevani työkuntoinen, niin kauan kun ne supistukset ei häiritse työntekoa. Viimeksikään ei ollut pelkoa ennenaikaisuudesta. Terkkari passitti kuitenkin lääkärille, joka on ensi tiistaina.

Mutta. Tänään oli varmaan tämän vuoden kiireisin päivä töissä. Supistuksia alkoi tulla töissä ihan jatkuvaan tahtiin ja alapäätä kiristeli. Tuskailin päivän loppuun, mutta sanoin pomolle että huomenna en kyllä pysty tulemaan. Nyt täytyy huilata, su olisi taas työpäivä. Nyt on koko illan tuntunut kurjalta alapäässä, tuntuu kuin joku tökkisi puikolla sinne. Ei kiva. Onneksi tilanne tsekataan sitten ensi viikolla..

Onko muita herkästi supistelevia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti